Fórum

Dátum 08.06.2011
Vložil krasňan
Titulok aj buduci rok

už teraz je isté, že si zahráme aj budúci rok. Tešíme sa na vás v Krásne a prajem veľa úspechov do konca ročníka!!!!

Dátum 23.05.2011
Vložil okoloiduci KF
Titulok pyro

na dalšom domácom zápase bude organizovaná pyroshow...potom sa netreba bát problémov všetko bude vybavené....su nachystane aj iné prekvapenie takže je na každom ako pristúpi k tomuto zápasu.....očakáva sa slušná navšteva takze je sa načo tešit...pričin sa JA TY k rozvoju fans v našom meste

Dátum 11.05.2011
Vložil krasňan
Titulok Re:čadca

to moji 4 bratranci z kysuce išli fandiť na futbal, lebo sme ich pozvali :D :D :D a ešte raz gratulujem k víťaztsvu nad Bánovou

Dátum 11.05.2011
Vložil okoloiduci KF
Titulok čadca

od nas bol niekto v čadci??pochybujem lebo o tom by som ja osobne vedel

Dátum 11.05.2011
Vložil krasňan
Titulok cawte

máte pekný web, naozaj, s Čadcou sme vyhrali a vám tiež blahoželám k víťazstvu nad Bánovou. Ak budete potrebovať tabuľkový systém, kľudne vám ho dám a tiež ďakujeme aspoň za niekoľkých chalanov, ktorí prišli do Čadce fandiť. Bol to pekný zápas a 7 víťazstvo a rovnaký počet bodov ako vy. Viem taktiež ako zmeniť FAVICON- ikonku na vašom webe. Momentálne tam máte toho smajlíka s dvoma očami, ale ja vám ho zmením a vy si to len importujete. Čo vy na to? kľudne mi napíšte na web ULTRASu. Radi vám odpišeme

Dátum 09.05.2011
Vložil okoloiduci KF
Titulok rudina

fandenie bolo dobre vdaka tomu ze došli chalani z rudiny ktorym patri velká vdava...

© 2011 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode