Dátum | 08.06.2011 |
Vložil | krasňan |
Titulok | aj buduci rok |
už teraz je isté, že si zahráme aj budúci rok. Tešíme sa na vás v Krásne a prajem veľa úspechov do konca ročníka!!!!
—————
Dátum | 23.05.2011 |
Vložil | okoloiduci KF |
Titulok | pyro |
na dalšom domácom zápase bude organizovaná pyroshow...potom sa netreba bát problémov všetko bude vybavené....su nachystane aj iné prekvapenie takže je na každom ako pristúpi k tomuto zápasu.....očakáva sa slušná navšteva takze je sa načo tešit...pričin sa JA TY k rozvoju fans v našom meste
—————
Dátum | 11.05.2011 |
Vložil | krasňan |
Titulok | Re:čadca |
to moji 4 bratranci z kysuce išli fandiť na futbal, lebo sme ich pozvali :D :D :D a ešte raz gratulujem k víťaztsvu nad Bánovou
—————
Dátum | 11.05.2011 |
Vložil | okoloiduci KF |
Titulok | čadca |
od nas bol niekto v čadci??pochybujem lebo o tom by som ja osobne vedel
—————
Dátum | 11.05.2011 |
Vložil | krasňan |
Titulok | cawte |
máte pekný web, naozaj, s Čadcou sme vyhrali a vám tiež blahoželám k víťazstvu nad Bánovou. Ak budete potrebovať tabuľkový systém, kľudne vám ho dám a tiež ďakujeme aspoň za niekoľkých chalanov, ktorí prišli do Čadce fandiť. Bol to pekný zápas a 7 víťazstvo a rovnaký počet bodov ako vy. Viem taktiež ako zmeniť FAVICON- ikonku na vašom webe. Momentálne tam máte toho smajlíka s dvoma očami, ale ja vám ho zmením a vy si to len importujete. Čo vy na to? kľudne mi napíšte na web ULTRASu. Radi vám odpišeme
—————
Dátum | 09.05.2011 |
Vložil | okoloiduci KF |
Titulok | rudina |
fandenie bolo dobre vdaka tomu ze došli chalani z rudiny ktorym patri velká vdava...